Benvenuti nella Riviera dei Fiori

En rask flytur til Nice, 7 mil vestover, over en ås og ned mot en bukt, ja der finner du San Remo, en kjent ferieby fullspekket av historie og sjarm. Byen har en alle tiders beliggenhet ved Liguria – kysten! Vi lander i Nice tidlig på morgenen, og derfor starter vi dagen med et besøk og en sightseeingtur i Fyrstedømmet Monaco – som faktisk er verdens nest minste land – før vi sjekker inn i San Remo.

I løpet av fire dager skal vi på en formiddagsutflukt til Eze, en fransk pittoresk landsby på en åsrygg med fantastisk utsikt over Middelhavet. Vi skal også besøke Christoffer Columbus´s fødeby Genova, som i dag er Italias største havneby. De historiske bydelene med sine caruggi, eller smug om du vil, forteller om en by som i sin storhetstid satte preg på en hel verden! Det blir også besøk og smaksprøver hos en lokal vinbonde i distriktet.

Hjemturen går med Orklareisers buss, forbi kjente byer i Nord-Italia opp til Syd-Tyrol. På veien skal vi bl.a. besøke våre gode venner på vingården Maso Roveri. Vi legger også inn et besøk i byen Garmisch Partenkirchen – vertskap for OL i 1936 og det årlige nyttårshopprennet i den tysk – østeriske hoppuka.

Buon viaggio in Italia – det kan ikke bli bedre!

Det er noen trykkfeil i vårt nyhetsbrev vedr. denne turen: Lugarene på DFDS på hjemreise er innvendige da det ikke er utvendig tilgjengelig på denne avgangen. Det blir ikke overnatting i Wismar den 29/9, men på Hotel an der Havel i Oranienburg. Vi beklager dette, men dere finner korrekt turbeskrivelse i PDF linken nedenfor.

Pris fra:
14 800,-
Dager:9
Busstransport til Værnes, flyreise med Norwegian Trondheim – Nice, bussreise med reiseleder iflg turbeskrivelse, 4 overnattinger på Grand Hotel de Londres i San Remo, 1 overnatting på Hotel Brenner i Vipiteno, 1 overnatting på Arvena Park Hotel i Nürnberg, 1 overnatting på Hotel an der Havel i Oranienburg, 1 overnatting i innvendig lugar DFDS Seaways København – Oslo, 8 frokoster, 9 middager, sightseeing med lokalguide i Monaco og Genova, utflukt til Eze, og 2 vingårdsbesøk med smakinger.
Bestill reise

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra pris
23/9Riviera dei Fiori - Italia 2017Fullbooket, venteliste14 800,-Book på venteliste