Coop Midt-Norge - medlemstur til Peer Gynt Spelet 2017

Peer Gynt Spelet ved Gålåvatnet i Gudbrandsdalen trekker skuelystne i tusentall hvert år. Norges nasjonalepos har sin naturlige plass i verdenslitteraturen og Henrik Ibsens historie om fattiggutten og storskryteren Peer har begeistret og tatt tak i publikum verden over.

I år er det 150 år siden Ibsen skrev mesterverket, og i amfiet ved Gålåvatnet får vi oppleve en oppsetning med ny regi, der far og sønn Nils Ole og Jakob Oftebro - for første gang på scenen sammen – begge spiller rollen som Peer Gynt!

Naturen spiller en sentral rolle i forestillingen der Gålåvatnet er både bakteppe og en del av scenerommet.  Profesjonelle skuespillere i samspill med over hundre lokale aktører, til Edvard Griegs scenemusikk, gjør Peer Gynt ved Gålåvatnet til noe av det beste Norsk teater kan framvise. Musikalsk ansvarlig Kjetil Bjerkestrand har skapt et spennende musikalsk uttrykk, der han har brakt Edvard Grieg inn i det 21. århundre, fra det klassiske til folkemusikk og moderne arrangementer.

Vi har valgt tradisjonsrike Wadahl Høyfjellshotell som bosted, og er sikre på at de vil ta vare på oss etter alle kunstens regler!

Du kan se hele turbeskrivelsen ved å klikke på PDF - linken nedenfor.

Pris fra:
5 300,-
Dager:3
Bussreise med reiseleder iflg turbeskrivelse, 2 overnattinger på Wadahl Høyfjellshotell,
2 frokoster, 2 middager, 3 lunsjer, 1 nattmat, kaffeservering under Spelet, billetter til «Peer Gynt Spelet», reiseleder fra Orklareiser
Bestill reise

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra pris
4/8Coop Midt-Norge - medlemstur til Peer Gynt Spelet 2017Fullbooket, venteliste5 300,-Book på venteliste