Coop Midt-Norge medlemstur til Wales & Irland

Med et fascinerende språk som er en levende forbindelse til Kong Arthur og ridderne av det runde bord, et majestetisk landskap som strekker seg fra en forreven kystlinje til grønne fjell ligger, Wales. Landet har flere slott enn noe annet land i Europa! Slottene er ikke bare historiske etterlatenskaper, men også levende bevis for Wales’ ville og brokete fortid. Og over alle slott øyner vi den legendariske dragen som pryder alle flagg. Men det er det walisiske folket som gir Wales en helt spesiell sjarm. Det henger nemlig noe magisk i luften, utgått fra en rik keltisk kulturhistorie som kommer til uttrykk gjennom sanger og dikt. Waliserne har til og med et eget ord for denne følelsen av energi og nasjonal lidenskap – hwyl.

På den andre siden av St. George’s Kanalen ligger Irland – «Smaragdøya». Republikken som omfatter den største og sørligste delen av øya, er i sannhet mytenes, heltenes og tragedienes land. Sjelden ser en tusen års historie så innvevd i folks dagligliv. Irene er hyggelige, nære folk som vet å ta vel imot besøkende. Ute i vest snakker de gælisk og folkemusikken står sterkt. I Dublin går livet raskere, en liten storby, men bak stress og jag, finner vi likevel alltid det umiskjennelige irske!

Så bli med på en alle tiders medlemstur og opplev to herlige land med variert og flott landskap, imponerende slott, tradisjonell musikk og dans, god mat og drikke, og ikke minst et gjestfritt vertskap!

For full turbeskrivelse trykk på "PDF" knappen nedenfor.

Status:
Fullt