Coop Oppdal medlemstur i Norge

EN NORSK GALLAFORESTILLING!

De flotteste fjelloverganger, de mest spektakulære fossefall, de mest romantiske fjorder, Norges vakreste hage, skisportens vugge og generøse innlandsbygder.

 

På vår vei krysser vi sagnomsuste Dovrefjell, vi navigerer oss opp de 11 hårnålssvingene i Trollstigen og besøker Geirangerfjorden, den internasjonale stjernen blant fjordene i Norge på vår vei til Loen. Like celebert er et besøk ved Briksdalsbreen som har vært et kjent turistmål siden 1800-tallet og trekker 300 000 besøkende år om annet!  Dikterveien over fantastiske Gaularfjell er en øyeåpner, mens Vøringsfossen med et loddrett fall på 145 meter er en av Norges mest besøkte naturattraksjoner!  Rogaland venter oss, og hvem skulle tro at en steinrik øy utenfor oljehovedstaden Stavanger skulle bli Norges vakreste og mest besøkte hage – Flor og Fjære? Nå følger de trolske Ryfylkeheiene, legendariske Dalen og skisportens vugge, Morgedal, før vi møter de brede østlandsbygdene.  Bli med COOP Oppdal og opplev en norsk gallaforestilling der bare det beste er godt nok!

Pris fra:
9 760,-
Dager:6
Bussreise i flg. turbeskrivelse, 1 overnatting på Hotel Loenfjord i Loen, 1 overnatting på Quality Hotel Vøringsfoss i Eidfjord, 2 overnattinger på Comfort Hotel i Stavanger, 1 overnatting på Best Western Plus Gyldenløve Hotell i Kongsberg, 5 frokoster, 1 lunsj, 5 middager (herav 1 middagsbuffet), Trollbil utflukt til Briksdalsbreeen, besøk og omvisning hos Flor & Fjære inkl.båttransport t/r, omvisning i Glasshytta ved Hadeland Glassverk, reiseleder fra Orklareiser.
Bestill reise

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra pris
3/6Coop Oppdal - medlemstur 2018 - en norsk gallaforestillingMer enn 89 760,-Bestill