Coop Oppdal - medlemstur til Riga & Vilnius

Riga er hovedstad i Latvia og et økonomisk og kulturelt senter i Baltikum. Hele det gamle Riga står på UNECOs verdensarvliste, og det er velfortjent!  For øvrig består byen av over 700 vakre jugendbygninger, og midt i sentrum ligger Europas største markedshaller.  Tre høye kirkespir troner over den gamle bydelen, Vecriga. Her er det åpne plasser, trange gater og nesten bilfritt. Domkirken er sentrum i Gamlebyen. Herfra går det brosteinsbelagte gater i alle retninger og her finner vi restauranter, kafeer, mange museer, kirker og et livlig gateliv. De fargerike husene som omgir Livu torg gir dette stedet en atmosfære som innbyr til å sette seg ned med noe godt å drikke på dager der solen skinner.

Det er fort gjort å forelske seg i Litauens hovedstad Vilnius, omtalt som både Prahas lillesøster og det neste Berlin. I tillegg er den en av Europas billigste storbyer. Gamlebyen, som er en av Europas største, har fått plass på UNESCOs verdensarvliste. Her finner vi storslagne, vakre bygninger og brusteinsbelagte gater - side om side med restauranter, barer og butikker.  Kulturlivet blomstrer og det finnes mange fine gallerier og ikke minst kirker - hele 40 av dem.  Fra Gedinimo-tårnet har vi utsikt over en by som har endret seg mye siden frigjøringen fra Sovjetunionen i 1991.

Orklareisers turistbuss besørger transporten til Værnes, flyreisen til / fra Riga går med Norwegian og rundreisen i Latvia og Litauen går med turistbuss.   

Klikk på PDF for å se hele brosjyren!

Pris fra:
7 800,-
Dager:5
Busstransport til / fra Værnes, flyreise Værnes – Riga t/r med Norwegian, 2 overnattinger på Hotel Radisson Blu Latvija**** i Riga, 2 overnattinger på Hotel Vilnius Grand Resort**** i Vilnius, 4 frokoster, 2 lunsjer, 4 middager, sightseeing med lokalguide i Vilnius og Riga, representant fra Coop Oppdal,
reiseleder fra Orklareiser
Bestill reise

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra pris
21/8Coop Oppdal - medlemstur til Riga & VilniusFullbooket, venteliste7 800,-Book på venteliste