Coop Orkla Møre medlemstur til Roma, Amalfiekysten og Capri

BESØK "DEN EVIGE STAD" OG BUKTEN VED  FOTEN AV VESUV

 

Italia er en sterk miks av europeisk historie, kultur, vakre byer og landskap, og et yndet feriemål for nordmenn! Vi besøker Roma og den storslåtte Napolibukta der opplevelsene står i kø.

Første halvdel av vårt opphold legger vi til Roma, italienernes fantastiske hovedstad. Og vi skal virkelig «gjøre byen» og over to dager besøker vi Vatikanet, Colosseum, Spanske-trappen og Panteon, Trevi-fontenen og Piazza Navona. Vår felles historie passerer i revy og inntrykkene er mange. Vi følger så kysten sørover mot Napolibukta der vi finner sjarmerende Sorrento, en klassisk, romantisk by med intime gatemiljø som hentet ut fra La Dolce Vita – det søte liv!

Engang en kunstnermagnet som både Ibsen og Bjørnson besøkte og i dag et populært reisemål for alle. Med Sorrento som utgangspunkt besøker vi vakre Capri, øya sør i Napolibukta som er like populær i dag som den var i romertiden! Napolibukta overvåkes av den sagnomsuste vulkanen Vesuv. Vi skal besøke Pompeii, byen som i år 79 f.Kr. ble begravd under tykke lag av aske fra vulkanen.

Men vi skal selvsagt slappe av og hygge oss i utvalgte, gode hoteller, dele utsøkte måltid og varme kvelder under nattsvart himmel.

Pris fra:
17 400,-
Dager:7
Busstransport Orkanger – Værnes t/r, flyreise Trondheim / Kristiansund / Molde / Ålesund - Roma t/r med SAS, busstransport i Italia, 3 overnattinger på Smooth Hotel Rome West (4*) i Roma, 3 overnattinger på Hotel Punta Campanella Resort i Marina del Cantone, 6 frokoster, 4 lunsjer, 6 middager, 2 x utflukter med skandinavisktalende guide i Roma inkl. inngang og beøsk i Vatikanet-Peterskirken-Det Sixtinske kapell - Colosseum, inngang og besøk i Pompeii med lokalguide, båtutflukt til Capri med besøk i Villa San Michele, Folkelore (Tarantella) i Sorrento, reiseleder fra Orklareiser.
Bestill reise

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra pris
19/9Coop Orkla Møre - medlemstur til Roma, Amalfikysten og Capri217 400,-Bestill