Gotland

Med en smakebit av Gøta kanal

Med 1900 soltimer og  42000 registrerte fornminner er Gotland ett av Sveriges mest gylne besøksmål! Treffende nok kalte de gamle vikingene øya Gulland.  Hver sommer besøker et stort antall turister Gotland, ikke minst verdensarverklærte Visby, øyas eneste by. Visby er rosenes og ruinenes by, sagnomspunnet og med en romantisk og historisk atmosfære.   De lave småhusene er fullstendig dekket av roser, og i byen ses høye tårn og spir, og brosteinsbelagte gater som yrer av liv!

Gotland ligger på den svenske østkysten, 90 kilometer ut i Østersjøen.  Det asurblå havet er aldri langt unna hvor enn man befinner seg på Gotland, og øyas vingårder og trøffelmarker gir oss inntrykk av å være på langt sydligere breddegrader! 

På hjemturen byr vi på en smakebit av Gøta Kanal. På vår ferd fra Berg til Borensberg passerer vi hele 9 sluser og 2 akvedukter.

Pris fra:
12 100,-
Dager:7
Bussreise med reiseleder i flg. turbeskrivelse, 1 overnatting Scandic Bollnäs,
4 overnattinger Scandic Visby, 1 overnatting Scandic Karlstad, 6 frokoster, 2 lunsjer, 5 middager,ferje Nynäshamn – Visby og Visby – Oskarshamn, båttur på Gøta Kanal - fra Berg til Borensberg, bvandring med lokalguide i Visby, utflukt med lokalguide til nordlige Gotland og Fårø
Bestill reise

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra pris
27/7GotlandFullbooket, venteliste12 100,-Book på venteliste