Julemarked i Odense

"Juletur til det smilende Fyn – masse av hygge, opplevelser og god mat"

Jul på Fyn er noe helt spesielt. Mange av de eventyrlige slottene og herregårdene dekoreres og det inviteres til stemningsfulle julemarkeder over hele øya.Kom i julestemning i juledekorerte gater i Svendborg og Odense og se julelys funkle fra trær og bygninger, noe som vil gjøre julehandelen til en spesiell opplevelse.

Opplev H.C. Andersens julemarked i sentrum av Odense som består av markedsboder og familieunderholdning, hestevogner og historiske karuseller. Det vrimler med gateartister, nisser, lirekassemenn, markedsfolk, jule kor og Hans Christian Andersens eventyrfigurer. Med muligheter for å kjøpe unike julegaver, gløgg, smultringer, risgrøt og annet julegodt.

Med innlagt slottsbesøk på ett julepyntet Ulriksholm Slott der vi blir mottatt av slottsherre Niels Grønbech, vinsmaking på hotel Christiansminde, museumsbesøk og Ølsmaking så vil dette bli en flott førjulstur til vakre Fyn.

Pris fra:
7 850,-
Dager:6
Bussreise med reiseleder iflg.turbeskrivelse, 2 overnattinger i utvendig lugar DFDS Seaways Oslo - København t/r, 3 overnattinger Hotel Christiansminde i Svendborg, omvisning inkl.smørbrød og kaffe på Ulriksholm slott, vinsmaking av 4 vinprodukter med foredrag på hotellet, omvisning i H.C.Andersens barndomshjem m/guide, lunsjbuffé med kalde og varme retter på restauranten "Den Grimme Ælling" inkl. drikke, omvisning og ølsmaking av 4 smaksprøver på Ø-BRYG inkl.snacks , omvisning m/guide på forsorgmuseet i Svendborg, 2 x 3 retters middager, 1 julebuffé og 3 frokoster.
Bestill reise

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra pris
8/12Julemarked i OdenseMer enn 87 850,-Bestill