Langtidsferie i Spania

-med buss eller fly, og herlige dager i Albir!

Albir er en liten turistlandsby som ligger ca. 65 km nord for Alicante på Costa Blanca kysten. Albir utgjør i dag en stor del av kystlinjelandskapet av Alfas del Pi og ligger nederst ved foten av den vakre fjellkjeden Serra Gelada og Sierra Helada fjellet (Isfjellet). Mange europeere kommer år etter år hit, og stedet er også populært blant nordboere. Stranden i Albir er svært populær og har en nydelig opparbeidet promenade som strekker seg hele veien bort til Altea med flere restauranter/barer, kunstforretninger, utstillinger og trange gater. Albir sentrum tilbyr alt du trenger og har en lang hovedgate, Avenida del Albir, med mange forretninger, kaféer, barer, og restauranter. I løpet av oppholdet tar vi en dagstur til Alicante med byrundtur og besøk på borgen Santa Barbara. Vi får også to kortere utflukter til to ulike vinprodusenter.

Vi har valgt Albir Playa Hotel & Spa som bosted. 10 minutters spasertur fra stranden og med et godt tilbud; restaurant, bar og et 1800 kvadratmeter stort spaanlegg!

For deg som tar turen med buss byr vi på en flott reise der vi har lagt inn båttur på Mosel og vinsmaking i Bernkastel - Kues.  På hjemveien tar vi turen innom Köln der vi besøker den fantastiske Kølnerdomen.
Velger du å fly går turen direkte fra Værnes til Alicante med Norwegian t/r.
Uansett reisemåte – i Albir kan du nyte herlige dager i solen i hyggelig selskap – grip sjansen!

Vi har de siste årene hatt mange fornøyde gjester på langtidsferie i Spania. Det er jo godt med litt mer sol og varme når høsten setter inn her hjemme!

Pris fra:
15 300,-
Dager:10
Busstransport til Værnes t/r, flyreise med Norwegian Trondheim - Alicante t/r busstransport flyplass - hotell t/r i Spania, 9 overnattinger på Albir Playa Hotel & Spa i Playa de Albir, 9 frokoster, 9 middager,utflukt til Alicante inkl.sightseeing med lokalguide og besøk på borgen Santa Barbara, omvisning og smaking på to vingårder.
Bestill reise

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra pris
28/9Spania - Albir med buss, 2017Fullbooket, venteliste21 000,-Book på venteliste
UtgåendeReisemålLedige plasserFra pris
3/10Spania- Albir, med flyFullbooket, venteliste15 300,-Book på venteliste