Medlemstur i Coop Steinkjer, Coop Fosen & Coop Leksvik - Lofoten med buss og Hurtigruta

"Det var eventyret. Dit måtte de. Og nu var det hans tur. Nu saa han Lofoten. ( .... ) Det var Lofoten, som han hadde hørt så mye om fra han var en næve stor. Et land mot Ishavet, som alle gutter langs kysten drømte om å få komme til. Der øvedes bedrifter. Der vant man rikdom, der kappseilte man med døden".

Sitatet er fra Johann Bojers "Den siste viking" og beskriver skårungen Lars sine tanker i det han nærmer seg Lofotveggen for første gang.

Svært mye er forandret på de hundre årene som har gått siden Bojer skrev om lofotfisket. Men naturen, havet og lyset er det samme. De unike rorbuene er bevart, restaurert eller kopiert, og danner grunnpilaren i markedsføringen av et av Norges mest attraktive reisemål.

Klikk på PDF for å se hele brosjyreteksten.

Pris fra:
11 900,-
Dager:6
Bussreise i henhold til kjørerute, 1 overnatting Meyergården Hotel, Mo i Rana
1 overnatting Clarion Collection Hotel Grand, Bodø, 2 overnattinger Scandic Svolvær Hotell, Svolvær, 1 overnatting om bord i hurtigruta m/s Finnmarken - plass i utvendig lugar på dekk 3 og 4, 5 frokoster, 6 middager ( hvorav 1 middag om bord i m/s Finnmarken ), innganger; Smeden i Sund, Glasshytta på Vikten, Galleri Lofotens Hus, Lofotr Vikingmuseum og Hurtigrutemuseet i Stokmarknes, ferje og bomveiavgifter, reiseleder fra Orklareiser
Bestill reise

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra pris
1/9Medlemstur i Coop Steinkjer, Coop Fosen & Coop Leksvik - Lofoten med buss og hurtigrutaMer enn 811 900,-Bestill