New York

Ta en bit av det store eplet – besøk New York– og opplev verden!

New York – the big Apple - er en virkelig magisk metropol, og kåret som nordmenns favorittreisemål,- enten de har vært der flere ganger, eller aldri sett byen.  Det sies at New York har «alt», og det er kanskje byens størrelse og mangfold som trekker 40 millioner turister hit årlig. Byen har mange verdensberømte landemerker, områder og severdigheter å vise frem. Frihetsgudinnen, Wall Street, Times Square, Broadway, Central Park, Empire State Building og Ground Zero er alle kjente turistattraksjoner. For mange norske immigranter var New York det første stoppestedet i USA  - ettersom de ble sluset gjennom mottaksapparatet på Ellis Island sør for Manhattan. Vi bor midt på Manhattan, og skal ha to halvdager med sightseeing for å bli kjent, samtidig som vi har tid til å følge våre egne drømmer….

New York er et shoppingeldorado – her kan du kjøpe alt hva hjertet begjærer, og hva lommeboken og kredittkortet måtte tillate.

La oss ta deg med til New York City - ta en bit av det store eplet, og spis kirsebær med de store i byen som aldri sover!

Pris fra:
18 850,-
Dager:8
Flyreise med SAS Trondheim-Oslo-New York t/r, 6 overnattinger på The Exelsior Hotel, New York City, 6 frokoster, 2 x 1/2 dags sightseeing med buss og svensktalende guide i New York City, ESTA-visum, reiseleder fra Orklareiser.
Bestill reise

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra pris
15/10New YorkMer enn 818 850,-Bestill