På dansefot-cruise til Kiel

Color Line inviterer til nytt «På dansefot-cruise» til Kiel ombord på Color Fantasy med konferansier Erik Forfod, som er Norges fremste danseband-general. Etter 15 år som programleder av radioprogrammet, "På dansefot" i NRK P1 med over 500.000 lyttere hver lørdag og flere tv-sendinger med "Årets danseband-melodi", er han personen som kjenner dansebandmusikken best her i Norge.

Hanne Mette m/band: Hanne Mette og bandet har gitt ut to album. Begge ble spellemanns nominert, og det siste gikk helt til topps. Deres fjerde album kom i juni 2017. Hanne Mette har tidligere spilt i både i Fullt & Helt og Contrazt. Hennes første soloalbum ble utgitt i 2011.

Ingemars: Dansebandet Ingemars har lang fartstid i bransjen. Bandet fra Finnskogen i Hedmark er kjent for sitt særegne lydbilde og jordnære tekster på dialekt. Det er vanskelig å holde beina stille når disse gutta entrer scenen – Ingemars spiller drivende flott dansemusikk med sjel og rytme.

Something New: Duoen spiller i Donkey pub under dansecrusiet. I tillegg byr cruiset på deilige matopplevelser i skipets flotte restauranter, show, taxfreeshopping, casino, spa – en reise med alt på ett sted.

Pris fra:
2 350,-
Dager:3
Bussreise t/r Oslo, og 2 overnattinger i innvendig 2-sengslugar Color Line Oslo - Kiel t/r
Bestill reise

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra pris
10/3Kiel - På Dansefotcruise på Color FantasyMer enn 82 350,-Bestill