På vei til Santiago de Compostela

En fantastisk vandretur langs pilegrimsveiene i Spania

Å gå pilegrimstur er mote. Santiago de Compostela har vært pilegrimsmål siden 800-tallet.  Få vandringsveier er omspunnet med så mange myter og er så fulle av historie. Hele  veien – camino´en på 1.465 km, er oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Santiago er et ideelt pilegrimsmål. Det er langt borte. Det er eksotisk, det er vakkert og det skjer noe i gatene hele tiden.   De senere årene er det stadig mer vanlig at mennesker i mer eller mindre tilfeldige grupper går deler av den opprinnelige pilegrimsruten til fots – gjennom hele Nord-Spania. Byen er som en pilegrimsby skal være:  åpen, gjestfri, tolerant og avslappet. Gamlebyen er et funn for den kulturinteresserte, med arkitektur, kunst, små butikker som selger kuriosa, smug og bueganger.

Hvem som helst kan være pilegrim.  Du trenger ikke å være i veldig  god fysisk form - men du må være godt gangfør. Du vil garantert være enda sprekere etter turen! 
Men det er også en komfortabel reise, der vår buss følger oss på veien med bagasjen og kjører oss deler av veien.  Vi sover på gode hoteller og smaker de forskjellige regionenes gode mat og drikke.  Dagsetappene er mellom 12 og 30 kilometer og alt du trenger er gode sko og en svipptursekk med drikke og litt mellom-mat..  Våre to reiseledere har gått ”camino´en” mange ganger og kjenner etappene og terrenget.  Vi flyr til og fra Madrid med Norwegian.

Pris fra:
15 500,-
Dager:9
Busstransfer til/fra Trondheim Lufthavn Værnes, reise med Norwegian Trondheim – Madrid via Oslo t/r, busstransport i Spania i flg. program,1 overnatting Hotel Los Lanceros i San Lorenzo de Escorial, 1 overnatting Mar de Plata i Sarria, 1 overnatting Hotel Villajardin i Portomarin, 1 overnatting Compejo La Cabaña i Palais de Rei, 1 overnatting Hotel Rio Ulla i Monterroso, 2 overnattinger Hotel Gelmirez i Santiago de Compostela, 1 overnatting AC Alcala Hotel i Alcala de Henares, 8 frokoster, 1 lunch, 7 middager inkl. vin,
2 reiseledere fra Orklareiser.
Bestill reise

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra pris
11/9På vei til Santiago de CompostelaMer enn 815 500,-Bestill