Sagaøya Island

Med direktefly fra Værnes er sagaøya lettere tilgjengelig enn noen gang. Island byr på en variert, dramatisk og urørt natur. Her er vulkaner, geysirer og vidstrakte lavamarker. Den islandske naturen strekker seg helt inn til Reykjavik, byen som dufter så friskt av hav.

Vi får dessverre ikke holde av noen flere rom på hotellet i Reykjavik pr. i dag, men har fortsatt noen ledige flyseter. Så hvis du/dere er interessert i og bli med på denne turen - ta snarlig kontakt med oss på tlf. 72 49 57 50 eller pr. e-post så skal vi sjekke om vi kan få flere rom på hotellet og evt. bekrefte plass tilbake i løpet av kort tid.

  

Pris fra:
14 900,-
Dager:6
Busstransport til/fra Værnes, flyreise Værnes-Reykjavik t/r med Icelandair, transfer Keflavik flyplass - Reykjavik t/r, 5 overnattinger på Centerhotel Arnarhvoll i Reykjavik, 5 frokoster, 1 lunsj, halvdags sightseeing med buss og lokalguide i Reykjavik, halvdags utflukt til Den Blå Lagune, heldagsutflukt med buss og lokalguide til Tingvellir, Geysir og Gullfoss, reiseleder fra Orklareiser.
Bestill reise

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra pris
5/8Sagaøya Island Fullbooket, venteliste14 900,-Book på venteliste