Santa Susanna i Spania

MENS VI VENTER PÅ VÅR & SOMMER…….

- Santa Susanna i Spania, og besøk i Alsace og ved Bodensjøen 

Etter en lang norsk vinter med snø og glatt føre kan du få et forsprang på våren i Spania. En times tid fra Barcelona, på Maresmekysten, ligger den hyggelige feriebyen Santa Susanna. En to kilometer lang strand med grov og gylden sand gjør småbyen til et paradis for strandelskere. Strandstrekningen er skjermet av pinjetrær, nåletrærne som er så typiske i dette middelhavsklimaet. I Santa Susanna er det rolig om kveldene, selv om en del barer og restauranter holder åpent langt ut i de små timer. Her finner vi også vårt hotell for det 10 netter lange oppholdet, Hotel Florida Park – 75 meter fra stranden, og med kort vei til omliggende butikker og serveringssteder. Her bor vi godt, her er restaurant og bar, innendørs basseng med spa, og to utendørs basseng. Med hyggelige temperaturer på opptil 20-24 grader, er det en behagelig overgang fra is og slaps i Norge! Under oppholdet kjører vi flere spennende utflukter. Vi skal selvsagt oppleve Barcelona og besøke den imponerende katedralen La Sagrada Familia. En liten time nord for Barcelona finner vi Tibidabo. Med sine 512 meter over havet er den høyeste toppen på fjellet Serra de Collserola, og et populært turistmål på grunn av sin utsikt over Barcelona og sine vakre naturområder. På Tibidabo er det flere flotte bygninger, bl.a. kirken Sagrat Cor som minner om Sacré Coeur i Paris. Vi kan også friste med et besøk i lilleputtstaten Andorra, høyt oppe i Pyreneene! Et besøk på La Roca Outlet Village, der du finner flere kjente merkebutikker og gode priser, får vi også plass til.

Reisen til Spania går med buss, og vi får behagelige krysninger med DFDS Seaways mellom Oslo – København, og Color Line mellom Kiel - Oslo. På turen sørover legger vi veien om spennende Alsace hvor vi har to overnattinger i Colmar - alltid like vakker! Her besøker vi en anerkjent vingård og den idylliske bindingsverksbyen Riquewihr, og får et flott avbrekk i den seks dager lange og interessante turen til Spania. På hjemturen legger vi inn et to døgns opphold ved Bodensjøen, og besøker da selvsagt den flotte «blomsterøya», Mainau.

Glem slaps, snøsmelting og blankis – pakk kofferten med lettere klær for en forsommertur til Santa Susanna i Spania!  Og så får du den gode norske våren når du kommer hjem!

Trykk på "PDF-knappen" nedenfor for full turbeskrivelse:

Status:
Fullt