Skottland med Orknøyene

VILT OG VAKKERT - og med besøk på gamle norske trakter på Orknøyene

Nordmenn har gjennom historien alltid orientert seg vestover og det har ført til tette bånd mellom oss og det skotske øyfolket. Vi gjør som vikingene og inviterer på tur til Skottland der vi besøker det «norske riket» Orknøyene. Her hadde norske jarler makten til øyene ble pantsatt til kongen av Skottland i 1468. Norsk historie og språk er et tydelig innslag i øyenes hverdag den dag i dag.

Loch Ness, kilt, whisky og sekkepipe er staselige symboler for skotsk identitet, og naturen er dramatisk som den skotske historien!  Vi avrunder turen med et opphold i Edinburgh, kanskje den vakreste av Europas klassiske hovedsteder. Turen over Nordsjøen går med fly til og fra Aberdeen.

For mer informasjon trykk på "PDF-knappen" nedenfor:

Pris fra:
18 600,-
Dager:8
Busstransport Værnes t/r, flyreise Værnes - Oslo – Aberdeen - Stavanger – Værnes med SAS,bussreise i Skottland i følge program, ferjebilletter Scrabster – Stromness t/r, 1 overnatting på Royal Highland Hotel i Inverness, 2 overnattinger på Kirkwall Hotel i Kirkwall på Orknøyene, 1 overnatting på Ben Nevis Hotel & Leisure Club i Fort William, 3 overnattinger på Holiday Hotel Waterfront Leith i Edinburgh, 7 frokoster, 1 lunsj, 7 middager,skotsk aften, inngang til Loch Ness Centre&Exhibition,Skara Brae, omvisning og smaksprøve på Highland Park Whisky Distillery, sightseeing med skandinavisk talende guide i Edinburgh, og reiseleder fra Orklareiser.
Bestill reise

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra pris
13/6Skottland - vilt og vakkertMer enn 818 600,-Bestill