Turtreff på Røros Hotell

Tradisjonen tro inviterer vi til et hyggelig turtreff på nyåret.  Venner og minner skal vi stelle godt med – det er med på å gi livet mening! Derfor setter vi vår ære i å arrangere turtreff. Her møter vi turkamerater og utveksler minner og historier fra turene vi har vært på, samt få høre og tenke litt på nye spennende turer og reiseopplevelser i tiden som kommer.

Turtreff 2018 har vi lagt til «Bergstaden» Røros og Røros Hotell. Et opphold på Røros er en opplevelse litt utenom det vanlige! Røros Hotell setter sin ære i å videreføre og fornye regionens mattradisjoner, og bruker lokale råvarer av topp internasjonal klasse. Røros Turisthotell sto ferdig til påske 1951. Direktør Knut R. Strøm og kona Kristin ble sentrale personer i videreutviklingen av hotellet. I 1977 overtok hotellet driften av Kaffestuggu; i 1988 ble Vertshuset Røros kjøpt og ombygd. I 1986 ble Røros Turisthotell omdøpt til Hotel Røros, og i 1990 ble selskapets navn endret til Hotel Røros AS. Kultur- og konferansesenteret Storstuggu sto ferdig i 1999, i tett samarbeid med Røros kommune. Etter å ha vært tilknyttet ulike kjeder de siste tiårene, markerte Røros Hotell fra 1. januar 2009 seg om et selvstendig hotell.

Vi skal spise og drikke godt, og på kveldene blir det flott dansemusikk i Storebaren nede. Fra Orklareisers side vil vi bidra med presentasjoner av nye spennende reisemål - og tilbud! Og vi har nok en overraskelse eller to på lur i år også! Reisen til og fra Røros skjer med Orklareisers busser, og/eller med rutegående skyss der dette passer bedre. Avreisesteder er de samme som vi betjener på våre turer ellers i året.

Pris fra:
3 280,-
Dager:3
Transport t/r Røros i våre turbusser eller med rutegående skyss, 2 overnattinger i dobbeltrom på Røros Hotell, 2 frokoster,1 middagsbuffet på fredag, 1 lunsj og 3-retters middag på lørdag, turpresentasjon og underholdning.
Bestill reise

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra pris
26/1Turtreff på Røros HotellMer enn 83 280,-Bestill