Berlin

30 år etter murens fall

Berlinmuren sto i 28 år som symbol på den kalde krigen. Murens fall 9. november 1989 endret verdenshistorien for alltid. I dag er Berlin på ny hovedstad i Tyskland, og i løpet av de siste årene er det brukt mangfoldige milliarder på oppussing av hovedstaden. Berlin fremstår i dag som en moderne storby, men med et historisk sus over seg. Gjenforeningen av øst og vest åpnet for utbygging på steder i Berlin hvor dette tidligere ikke var mulig. Potsdamer Platz, som hørte til dødsstripen, er et eksempel på en omfattende utbygging og total forandring. Plassen blir populært kalt Berlins nye ansikt utad. Vi skal på sightseeing for å høre byens historie og se alle de flotte severdighetene! Bli med på en flott «sensommer» tur til herlig by!

For full turbeskrivelse - trykk på "PDF-knappen" nedenfor:

Pris fra:
9 960,-
Dager:6
Bussreise med reiseleder i flg turbeskrivelse, 1 overnatting i innvendig lugar DFDS Seaways Oslo - København, 3 overnattinger på Victor`s Residenz Hotel Berlin i Berlin, 1 overnatting i innvendig lugar Color Line Kiel - Oslo, ferje Gedser - Rostock, 5 frokoster, 1 lunsj, 6 middager, sightseeing i Berlin med skandinavisk talende guide, inngang til DDR museet i Berlin.
Feil i vårt nyhetsbrev på denne turen: det har dessverre sneket seg inn to trykkfeil i vårt Nyhetsbrev for 2019 på denne turen. Vi skal bo på Victor`s Residenz Hotel Berlin i Berlin (ikke Radisson Berlin Alexanderplatz) og tillegget for enkeltrom/lugar er kr.3.130,- (ikke kr.3770,-)
Bestill reise

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra pris
22/9Berlin - 30 år etter murens fallMer enn 89 960,-Bestill