Coronavirus - informasjon

Kjære kunder og samarbeidspartnere!

Oppdatering den 13. juni

Vi har nå gjennomført en Norgestur med veldig gode tilbakemeldinger, og flere turer er på gang og kommer straks i salg. Våre myndigheter har nå også åpnet for reiser i Norden (med unntak av Sverige), og det er vi glade for. Turen til Færøyene den 22. august vil gå som planlagt, og vi jobber nå også med nye reiser til Danmark og/eller Island i løpet av sommeren.

Oppdatering den 20. mai

Følgende turer i Norge er pr. i dag garanterte og det er mulig å bestille plass på disse:

Avgang 4. juni: Lesertur med Lokalavisa Hitra-Frøya, "Norge Rundt"

Avgang 22. juni: Kysten Rundt

I tillegg har vi "Ut i det blå tur" den 17. juni som det er mulig å bestille plass på. Vi har pr. i dag for lite antall påmeldte til å garantere denne, men med noen få nye bestillinger vil denne bli garantert snart, også!

Øvrige Norgesturer som allerede ligger på vår hjemmeside med avgang etter den 1. juli (med unntak av noen som ikke kan bestilles) er det nå mulig å bestille plass på, samt at vi fortløpende (og i løpet av kort tid) kommer med nye og flotte turer i vårt eget vakre land.

Vi følger selvsagt alle smittevernregler og restriksjoner satt av myndighetene på våre turer, og vi lover at vi gjør vårt beste for at alle turer som blir gjennomførte blir en trygg og god ferieopplevelse!

__________________________________________________________________________________

Den siste tiden har vært uvirkelig for oss alle, og vi står overfor en ekstraordinær situasjon. Vår bransje er hardt rammet med avbestillinger og kanselleringer av alle typer reiser fram til månedsskiftet april – mai i første omgang. Vi følger utviklingen tett og forholder oss til all ny informasjon fra norske – og utenlandske myndigheter, og vi gjør så godt vi kan med å informere våre gjester som blir berørt av dette. Vårt råd til våre gode kunder som nå har spørsmål og bekymringer for allerede bestilte turer i månedene framover er; følg myndighetenes råd og instrukser, og ta vare på dere selv og andre! Så snart det er noe nytt som påvirker turen din/deres så vil dere få all nødvendig informasjon fra oss om dette.

Dagens ekstraordinære situasjon medfører at våre åpningstider og betjening av sentralbord blir svært innskrenket, da de fleste av oss er permitterte eller i pålagt karantene etter reiser.

Vi anbefaler derfor alle om å ta kontakt med oss pr. e-post: post@orklareiser.no, da e-poster vil bli lest og besvart daglig.

Våre åpningstider f.o.m. onsdag 18. mars vil være som følger:

Onsdag 18. mars: Sentralbord (tlf. nr. 72 49 57 50) betjent fra kl. 08:30 – 16:00. Kontor stengt.

Torsdag 19. mars og fredag 20. mars: Sentralbord betjent fra kl. 12:00 – 13:00. Kontor stengt.

F.o.m. mandag 23. mars:

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: Sentralbord betjent fra kl. 12:00 – 13:00. Kontor stengt.

Onsdag: Kontor og sentralbord betjent fra kl. 10:00 – 13:30

Disse tidene vil være gjeldende i ukene framover til evt. ny informasjon fra oss kommer.

 

Vi kjemper nå sammen, dag for dag, og time for time – og dette skal vi i fellesskap klare og komme godt ut av til slutt!

Med vennlig hilsen alle oss i Orklareiser.