Coronavirus - informasjon

Kjære kunder og samarbeidspartnere!

Den siste tiden har vært uvirkelig for oss alle, og vi står overfor en ekstraordinær situasjon. Vår bransje er hardt rammet med avbestillinger og kanselleringer av alle typer reiser fram til månedsskiftet april – mai i første omgang. Vi følger utviklingen tett og forholder oss til all ny informasjon fra norske – og utenlandske myndigheter, og vi gjør så godt vi kan med å informere våre gjester som blir berørt av dette. Vårt råd til våre gode kunder som nå har spørsmål og bekymringer for allerede bestilte turer i månedene framover er; følg myndighetenes råd og instrukser, og ta vare på dere selv og andre! Så snart det er noe nytt som påvirker turen din/deres så vil dere få all nødvendig informasjon fra oss om dette.

Dagens ekstraordinære situasjon medfører at våre åpningstider og betjening av sentralbord blir svært innskrenket, da de fleste av oss er permitterte eller i pålagt karantene etter reiser.

Vi anbefaler derfor alle om å ta kontakt med oss pr. e-post: post@orklareiser.no, da e-poster vil bli lest og besvart daglig.

Våre åpningstider f.o.m. onsdag 18. mars vil være som følger:

Onsdag 18. mars: Sentralbord (tlf. nr. 72 49 57 50) betjent fra kl. 08:30 – 16:00. Kontor stengt.

Torsdag 19. mars og fredag 20. mars: Sentralbord betjent fra kl. 12:00 – 13:00. Kontor stengt.

F.o.m. mandag 23. mars:

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: Sentralbord betjent fra kl. 12:00 – 13:00. Kontor stengt.

Onsdag: Kontor og sentralbord betjent fra kl. 10:00 – 13:30

Disse tidene vil være gjeldende i ukene framover til evt. ny informasjon fra oss kommer.

 

Vi kjemper nå sammen, dag for dag, og time for time – og dette skal vi i fellesskap klare og komme godt ut av til slutt!

Med vennlig hilsen alle oss i Orklareiser.