Elvebåtcruise på Donau

Donau, Europas nest lengste elv, har sitt utspring i Schwarzwald sør i Tyskland og passerer hele 10 stater på sin vei til Svartehavet. Etappen vi har valgt er den mest klassiske elvecruisestrekningen i Europa, fra Wien til Budapest t/r. En behagelig seilas innrammes av en imponerende scenografi og vi gjør flere landhugg i løpet av en dag. Slik opplever vi det 900 år gamle Benediktinerklosteret i Melk, et av Europas mest berømte barokkbyggverk og i den vakre Wachaudalen besøker vi romantiske Durnstein. Cruiset vil ta deg med til tre hovedsteder; Bratislava, Budapest og Wien, alle med et vell av katedraler, kunst og kulturskatter. I Ungarn er i tillegg Kalocsa og Esztergom spennende anløpssteder.

Vi seiler med MS Beethoven, et moderne og hyggelig fartøy som eies av det franske rederiet CroisiEurope. Her finner du restaurant, salong, bar og soldekk. Lugarene har dobbeltseng, bad med wc og dusj, luftkondisjonering og store utsiktsvinduer. Dette blir en uke på cruise i sus og dus, og med «all inclusive» – i et makelig tempo med høyt innhold av kultur og historie.

De siste årene (før pandemien) har våre gjester på disse turene sagt at denne reisen er noe av det mest fantastiske de har opplevd! De to siste årene har turen blitt fullbooket tidlig – så ikke vent med å bestille plass på årets tur……!

For mer informasjon - trykk på "PDF-knappen" nedenfor:

Pris fra:
25 875,-
Dager:8
Busstransport til Værnes t/r, flyreise med SAS og Austrian Airlines Trondheim –
Oslo – Wien – København - Trondheim, busstransport fra flyplassen til skipet t/r i Wien, 8 dagers cruise– all inclusive (7 netter) på Donau med CroisieEurope (utvendig lugar på hoveddekk), og reiseleder fra Orklareiser
Bestill reise

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra pris
19/8Elvebåtcruise på DonauMer enn 825 875,-Bestill