Færøyene

SPENNENDE, VILT, VAKKERT OG GRØNT - og en gang en del av Norge!

18 øyer, 60 mil vest av Bergen og midt mellom Skottland og Island, sentralt i de norske vikingenes øyrekke i Atlanterhavet.  En verden av urørt natur.” En fryd for den reisende” skrev National Geographic da de i 2007 kåret øyriket til verdens beste øysamfunn i konkurranse med 111 øyer verden rundt, og danket ut både sydhavsøyer og vårt eget Lofoten. Og i 2015 kåret de Færøyene atter en gang. Det er grunn god nok for en reise!

Vi flyr via Bergen t/r, raskt og effektivt og lander på Færøyene kl. 12:00! Tórshavn er kanskje Europas minste hovedstad, men du verden så sjarmerende! Fra det moderne til det gamle Tinganes, der landets ledere har tilhold i dag som i år 825 – verdens eldste parlament! Fra vår base i nybygde Hotel Brandan skal vi se mye av det meste! Kirkjubøur med verdens eldste trehus, naboøyene Streymey og Eysurey, vi besøker idylliske Klaksvik og drar på gårdsbesøk. Skikkelig spennende blir vår tur til Vestmanna Eysturoy der vi tar båt ut det trange sundet for å oppleve de nesten 700 meter høye klippeveggene der tusenvis av fugler hekker hver sommer. Vi skal besøke Gjogv, eller kløften, en landsby nord på Eysturoy, der havet har skåret inn en naturlig havn. Og selvsagt skal vi på færøyisk aften, med mat, dans og underholdning. Velkommen til en eventyrlig reise!

I fjor var denne turen en ubetinget suksess. I år har vi valgt å legge inn en dag ekstra, og vi har valgt å reise i juni – totalt sett kanskje den beste tida å reise på – lite nedbør og ikke for mange turister! Velkommen til en eventyrlig reise!

For mer informasjon - trykk på PDF-knappen nedenfor:

Pris fra:
23 150,-
Dager:6
Turprisen inkluderer: Busstransport til/fra Værnes, flyreise med Widerøe Trondheim-Bergen – Tórshavn t/r, busstransport fra/til Vagar flyplass, 5 overnattinger på Hotel Brandan i Tórshavn, 5 frokoster, 4 lunsjer, 1 ettermiddagskaffe, 4 middager og 1 færøyisk aften, busstransport på Færøyene ifølge program, sightseeing i Tórshavn og Kirkjubøur, utflukt til Saksun – Bordoy – Kunoy - Klaksvik, utflukt til Vestmanna med båttur til fuglefjellene (væravhengig), utflukt til Gjógv, lokalguide på alle utflukter, og reiseleder fra Orklareiser.
Bestill reise

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra pris
6/6Færøyene, - spennende, vilt, vakkert og grøntMer enn 823 150,-Bestill