GRUPPETURER

Vi kan tilby et bredt tilbud med skreddersydde opplegg for din forening, kor, korps, lag eller organisasjon. Våre erfarne medarbeidere vil i samtale med deg som kunde sørge for at dere skal få det beste opplegget. Vi legger opp reisen og legger inn det innhold dere måtte ønske underveis og på reisemålet. Vi har et godt samarbeid med mange hoteller og restauranter, og kan derfor gi dere fordelaktige priser på overnatting og bespisning. Vi har gode avtaler hos de fleste ferjerederiene som f.eks. DFDS Seaways, Color Line, Stena Line, Tallink Silja, med flere. Vi kan også ordne tur med Hurtigruten på ønsket strekning. Ønsker dere turer med fly har vi også masse erfaring og godt samarbeid med bl.a. SAS, Norwegian, Widerøe, Icelandair, Lufthansa, og KLM - for å nevne noen. Går turen til utlandet har vi gode kontakter i de fleste europeiske land. Vi kan også tilby rutinerte reiseledere hvis dette er ønskelig. En vellykket tur starter med planlegging, og vi vil være med å hjelpe dere i prosessen. Derfor kommer vi gjerne og besøker dere. Vi kan også komme og presentere turopplegg på medlemsmøter.

Ønsker dere forslag og tilbud på turer for grupper - ta kontakt med oss på tlf. 72 49 57 50 eller send oss en e-post (post@orklareiser.no) med deres ønsker. 

I Orklareiser er vi gode på gruppereiser, vi synes det er morsomt å reise og våre turopplegg skal kjennetegnes av et smil - hele veien!