Kroatia

FORLENG SOMMEREN – VI REISER TIL KROATIA!

Hotel Valamar Tamaris Resort i Poreč

På bussturen til og fra Kroatia krydrer vi reisen med opphold i St. Johann im Pongau i Østerrike og Rüdesheim am Rhein i Tyskland!

Tradisjonen tro blir det en ny «langtur» for å forlenge sommeren når høsten setter inn her hjemme – denne gangen til Istria – halvøya i Kroatia! Vi har valgt prisbelønte Valamar Tamaris Resort i Poreč som base. Hotellet ligger på den vakre og grønne halvøya Lanterna, med en velholdt park der gamle eik - og grantrær sammen med eksotiske middelhavsbusker danner en perfekt ramme for et lengre ferieopphold. Som gjest her kan vi benytte oss av alle tjenester og fasiliteter som er tilgjengelige på anlegget; alt fra utmerkede restauranter, svømmebassenger og idrettsanlegg til ulike underholdningsprogrammer – og sist, men ikke minst; 5 forskjellige badestrender! Hotellets stab vil også gjøre sitt ytterste for at vi skal ha et behagelig og hyggelig opphold.

15 kilometer sør for hotellet ligger byen, Poreč. Den middelalderske gamlebyen er som et postkort med sine vakre hus og brosteinsbelagte gater med små torg og nydelige kirker. Den største severdigheten er den bysantinske St. Euphrasius-basilikaen fra 500-tallet, som står oppført på UNESCOs prestisjetunge verdensarvsliste. Under oppholdet tilbyr vi også valgfrie utflukter; en halvdagstur til Pula som kan skryte av verdens sjette største gjenværende Amfiteater, og en heldagstur til øya Krk med bl.a. et vingårdsbesøk.

Reisen til Kroatia går med buss, og vi får to behagelige krysninger med Color Line mellom Oslo - Kiel. På turen sørover legger vi veien innom Østerrike og Brückenwirt Hotel i St. Johann im Pongau - alltid like vakkert! Her blir det en utflukt til de idylliske småbyene St. Wolfang og Hallstatt i Salzkammergut. På hjemturen legger vi inn et to døgns opphold i Rüdesheim am Rhein, samt et besøk på vingården Schloss Johannisberg.

Glem mørke høstkvelder her hjemme – pakk kofferten med lettere klær for en sensommertur til Kroatia!

For full turbeskrivelse - trykk på "PDF-knappen" nedenfor:

Status:
Fullt