La Traviata på Opera Nordfjord

-        med regissør Arne Fagerholt som kunstnerisk vert

Det blir opera på liv og død når Verdi´s store mesterverk, La Traviata våkner til liv på Opera Nordfjord, med Arne Fagerholt som regissør og koreograf! Opera Nordfjord er et operaselskap på Nordfjordeid som ble opprettet i 1998. Operaen har flere produksjoner i løpet av året. Det flotte Operahuset Nordfjord ble ferdigstilt i 2009 og gir ensemble og publikum de beste rammer. For en distriktsopera er samarbeidet mellom profesjonelle aktører og amatører i kor og produksjonsapparat avgjørende.  I hovedrollene møter vi sopranen Lydia Hoen Tjore som Violetta, Marius Roth Christensen som Alfredo og Trond Halstein Moe som Germont, far til Alfredo.  Operakoret er på plass i de store festscenene – det er duket for feststemning, når kormester og dirigent Michael Pavelich leder kor og orkester i en forrykende Brindisi! «Opera Nordfjord lovar sitt publikum ei magisk, meiningsfull og rørande operaoppleving, løfta fram av den vakraste operamusikken som tenkast kan… velkomen til ein ny og annleis La Traviata».

Som vanlig på våre operaturer blir Arne Fagerholt med som Orklareisers faglige vert på turen til Nordfjordeid, og som regissør og koreograf for forestillingen kjenner han Opera Nordfjords oppsetning ut og inn!

For mer informsjon om turen - trykk på "PDF-knappen" nedenfor:

Pris fra:
6 990,-
Dager:3
Transport i moderne turbuss i henhold til program, 2 overnattinger på Nordfjord Hotell & Spa, 2 frokoster, 1 lunsj, 3 middager, billett på La Traviata på Opera Nordfjord (gode plasser), alle ferje-og bomveiavgifter, og faglig vert Arne Fagerholt.
Bestill reise

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra pris
7/10La Traviata på Opera NordfjordFullbooket, venteliste6 990,-Book på venteliste