Lesertur med Hitra-Frøya - "Norge Rundt" i miniatyr

med Trollstigen, Geiranger, Flåmsbana, Bergen, Stavanger og Sørlandet!

Årets lesertur er en reise i vakre landskap og pittoreske byer langs kysten i vest og sør! Vi starter med den velkjente og dramatiske Trollstigen, og vakre Geiranger. Fra Geiranger reiser vi med ferje på Geirangerfjorden til Hellesylt, og videre til Flåm. Her blir det tur med Flåmsbana – som er en fantastisk opplevelse med litt av en utsikt. Neste på programmet blir byen mellom de syv fjell, Bergen. Sightseeing og tur med Fløibanen her, før vi fortsetter vår ferd langs vestlandskysten. Haugesund og Skudeneshavn besøkes, før vi ankommer Stavanger. En lokalguide vil vise oss byen og vi får oppleve kontrastene mellom oljebyen Stavanger og Gamle Stavanger med sine 173 trehus, oppført på slutten av 1700 - og begynnelsen på 1800-tallet. En båttur på Lysefjorden blir det også, og anledning for besøk på øya Sør-Hidle der vi finner tropehagen Flor & Fjære for de som ønsker det. Neste etappe går over Jærens bølgende jordbrukslandskap til Egersund. Vi kommer til Jøssingfjorden, skueplass for «Altmark» - affæren under andre verdenskrig, og fortsetter forbi Flekkefjord til Lindesnes Fyr – Norges eldste fyr og sørligste fastlandspunkt. Vi avslutter turen med en overnatting i sørlandsbyen Arendal, før vi på turens siste dag besøker trehusbyen Risør, også kalt "Den hvite by ved Skagerrak".  Fra Gardermoen flyr vi til Værnes med Norwegian med påfølgende busstransport tilbake til Hitra og Frøya!

Bli med og opplev et fantastisk flott stykke av vårt eget land i trivelig selskap!

Salget starter tirsdag 14. januar kl. 09:00 på tlf. 72 49 57 50 eller online-bestilling på denne siden. (Det vil fram til salgsstart stå "fullt" på denne siden, men det er bare en teknisk feil fordi turen ikke er åpnet for bestillinger).

For detaljert turbeskrivelse trykk på "PDF-knappen" nedenfor:

Pris fra:
14 600,-
Dager:8
Bussreise med reiseleder iflg. turbeskrivelse, 1 overnatting på Hotel Union i Geiranger, 2 overnattinger på Hotel Norge by Scandic i Bergen, 3 overnattinger på Clarion Hotel i Stavanger, 1 overnatting på Thon Hotel i Arendal, 7 frokoster, 7 middager, tur med Flåmsbana & Fløibanen, sightseeing med lokalguide i Bergen & Stavanger, fjordcruise på Lysefjorden, inngang Lindesnes fyr, alle ferje - og bomvei avgifter, flyreise Oslo - Trondheim med Norwegian, og busstransport Værnes til Hitra/Frøya
Bestill reise

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra pris
4/6Lesertur med Hitra-Frøya i 2020 214 600,-Bestill