Lesertur med Hitra-Frøya - "Norge Rundt" i miniatyr

Oppdatert informasjon til alle påmeldte på Leserturen med Hitra-Frøya med avreise den 4. juni

På fredag den 15. mai kom myndighetene med oppdatert informasjon, råd og regler for fritidsreiser i Norge i sommer. Som en følge av dette kan vi nå starte opp igjen med bussturer i Norge – noe vi er svært glade for. Vi må fortsatt forholde oss til gjeldende smittevernregler og restriksjoner. Vi har nå vært i kontakt med alle hoteller og arrangementssteder på denne turen, og alle har bekreftet at de har åpnet og ser fram til å ønske oss velkommen. Vi kan derfor i dag bekrefte at denne turen går som planlagt. Vi er som sagt pålagt å følge smittevernreglene og restriksjonene med avstand mellom passasjerene, etc., og trenger derfor å få en snarlig oversikt over endelig antall reisende på denne turen for videre planlegging og gjennomføring av turen. Vi ber dere derfor om følgende:

De som fortsatt ønsker å gjennomføre turen som planlagt betaler inn sluttbetalingen (noen har allerede gjort dette) så snart som mulig og senest innen fredag 22. mai.

De som ønsker å avbestille reisen må ta kontakt med oss på telefon eller e-post så snart som mulig og senest innen fredag 22. mai. (Se nærmere informasjon nederst på denne siden).

De som ønsker å delta på utflukten til Flor & Fjære den 9. juni og enda ikke har bestilt dette må også melde fra om dette innen fredag 22. mai.

Eventuelle avbestillinger

I og med at turen gjennomføres som planlagt gjelder fortsatt de ordinære avbestillingsvilkårene. Men som en følge av dagens ekstraordinære situasjon har vi full forståelse for at noen kanskje ønsker å avbestille p.g.a. frykt for smitte og at man er i risikogruppen. Om du/dere ønsker å avbestille eller er usikker anbefaler vi å ta snarlig kontakt med fastlegen for avklaring rundt dette. Ved beslutning om avbestilling sørg for å få legeattest på dette, slik at alle avbestillingsgebyr blir dekket av reiseforsikring.

I løpet av neste uke vil alle som skal delta på turen motta endelig informasjonsbrev fra oss med alle praktiske opplysninger og nødvendig informasjon på turen.

PS! Vi har ett «usikkert» moment på turen i forhold til opprinnelig program pr. i dag, og det er kjøring opp Trollstigen til Geiranger den 4. juni. Normalt åpner Trollstigen for ferdsel i siste halvdel av mai, men grunnet årets værforhold kan dette bli senere i år. Dessverre er dette utenfor vår kontroll – så dette bestemmer «værgudene».

Vi ser fram til å ønske dere velkommen på en «etterlengtet» og flott Norgestur den 4. juni, og vi skal gjøre vårt aller beste for at denne leserturen også blir en uforglemmelig ferieopplevelse!

__________________________________________________________________________________________

Med Trollstigen, Geiranger, Flåmsbana, Bergen, Stavanger og Sørlandet!

Årets lesertur er en reise i vakre landskap og pittoreske byer langs kysten i vest og sør! Vi starter med den velkjente og dramatiske Trollstigen, og vakre Geiranger. Fra Geiranger reiser vi med ferje på Geirangerfjorden til Hellesylt, og videre til Flåm. Her blir det tur med Flåmsbana – som er en fantastisk opplevelse med litt av en utsikt. Neste på programmet blir byen mellom de syv fjell, Bergen. Sightseeing og tur med Fløibanen her, før vi fortsetter vår ferd langs vestlandskysten. Haugesund og Skudeneshavn besøkes, før vi ankommer Stavanger. En lokalguide vil vise oss byen og vi får oppleve kontrastene mellom oljebyen Stavanger og Gamle Stavanger med sine 173 trehus, oppført på slutten av 1700 - og begynnelsen på 1800-tallet. En båttur på Lysefjorden blir det også, og anledning for besøk på øya Sør-Hidle der vi finner tropehagen Flor & Fjære for de som ønsker det. Neste etappe går over Jærens bølgende jordbrukslandskap til Egersund. Vi kommer til Jøssingfjorden, skueplass for «Altmark» - affæren under andre verdenskrig, og fortsetter forbi Flekkefjord til Lindesnes Fyr – Norges eldste fyr og sørligste fastlandspunkt. Vi avslutter turen med en overnatting i sørlandsbyen Arendal, før vi på turens siste dag besøker trehusbyen Risør, også kalt "Den hvite by ved Skagerrak".  Fra Gardermoen flyr vi til Værnes med Norwegian med påfølgende busstransport tilbake til Hitra og Frøya!

Bli med og opplev et fantastisk flott stykke av vårt eget land i trivelig selskap!

Salget starter tirsdag 14. januar kl. 09:00 på tlf. 72 49 57 50 eller online-bestilling på denne siden. (Det vil fram til salgsstart stå "fullt" på denne siden, men det er bare en teknisk feil fordi turen ikke er åpnet for bestillinger).

For detaljert turbeskrivelse trykk på "PDF-knappen" nedenfor:

____________________________________________________________________

Vårt sentralbord (tlf. 72 49 57 50) og kontor er i disse dager betjent som følger:

Telefon: Mandag, tirsdag, torsdag (ikke den 21. mai) og fredag fra kl. 12:00 – 13:00. Onsdag kl. 10:00 – 13:30.

Kontor: Onsdager kl. 10:00 – 13:30

E-post til post@orklareiser.no blir besvart så snart som mulig – og stort sett daglig.

 

Status:
Fullt