Operapåske i Berlin - med Arne Fagerholt

Nok en gang kan Orklareiser og Arne Fagerholt invitere til operatur – denne gang i påsken! Og nok en gang er det Berlin som er målet, byen med tre flotte teaterscener, glitrende ensembler og spennende program! Og med påske og en gryende vår, kan vel få reisemål slå Berlin! Fra vår base på Alexanderplatz, skal vi i tur og orden oppleve Richard Wagners «Mestersangerne fra Nürnberg» på Staatsoper, Puccinis «La Boheme» på Komische Oper og «Tosca», også den av Puccini på Deutsche Oper. På påsketur er det viktig å være forberedt, og Arne Fagerholt vil kåsere om de tre ulike oppsetningene, og presentere noen «smaksprøver» på musikken underveis.  Berlin er ellers på alle måter en fantastisk by, og vi vil legge inn en spennende bysightseeing i løpet av oppholdet.

Mestersangerne fra Nürnberg er en opera i 3 akter av Richard Wagner, komponert i 1867. Handlingen foregår i Nürnberg i midten av det 16. århundre. Operaen er den eneste komiske blant Wagners verker.

La bohème er en italiensk opera i fire akter av Giacomo Puccini, komponert i 1896. Handlingen utspiller seg i Paris omkring 1830. Den ble oppført 1. februar 1896 på Teatro Regio i Torino. Librettoen ble skrevet av Giuseppe Giacosa og Luigi Illica etter en roman av Henri Murger: La Vie de Bohème. Handlingen utspiller seg i kunstnerkretser i det senere 1800-tallets Paris og de bærende rollene er poeten Rodolfo (tenor), skredderen Mimi (sopran), maleren Marcello (baryton), musikeren Schaunard (baryton), filosofen Colline (bass) og den tidligere sangeren Musetta (sopran).

Tosca er en opera i tre akter av Giacomo Puccini med libretto av Luigi Illica og Giuseppe Giacosa. Librettoen baserer seg på Victorien Sardous drama i fem akter La Tosca. Premieren på Tosca fant sted i Teatro Costanzi i Roma den 14. januar 1900. Allerede i løpet av første akt får tilskuerne oppleve tre av de største numrene i operalitteraturen: «Che gelida manina» (Rodolfo), «Si mi chiamano Mimi» (Mimi) og «O soave fanciulla» (Rodolfo og Mimi).

For full turbeskrivelse - trykk på "PDF-knappen" nedenfor:

Pris fra:
18 500,-
Dager:7
Bussreise i henhold til program, 1 overnatting i utvendig lugar på Stena Saga Oslo – Frederikshavn, 4 overnattinger på Mercure Berlin Alexanderplatz, 1 overnatting Stena Germanica Kiel-Gøteborg, 6 frokoster, 2 middagsbuffet (all inclusive), 1 bysightseeing, billetter kategori II til Mestersangerne fra Nürnberg, La Boheme og Tosca, kunstnerisk veiviser Arne Fagerholt.
Bestill reise

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra pris
16/4Operapåske i BerlinMer enn 818 500,-Bestill