Peer Gynt Spelet 2022

Årets Peer heter Aksel - Bli med og se Ibsens «Peer Gynt» på Gålå 2022

«Hvis det kan interessere Dem at vide, saa er Peer Gynt en virkelig person, der har levet i Gudbrandsdalen». (Henrik Ibsen)

Peer Gynt på Gålå er noe helt spesielt. Kombinasjonen mellom stykket, tematikken, naturen, vannet, lyset og fjellene er helt eksepsjonell. I årets Peer Gynt ved Gålåvatnet, er det selveste Aksel Hennie som fyller rollen som Peer!  Selv sier han: «Alle har et forhold til Peer Gynt. Det virkelige livs Peer er jo en du har hørt om, en du husker fra barndommen, en du har vært på fest med, men som du kanskje ikke kjenner. Jeg ser frem til å komme under huden på ham og se hva vi har til felles.»  Profesjonelle som Aksel Hennie, Dennis Storhøy og Gjertrud Jynge, i samspill med over hundre lokale aktører gjør Peer Gynt ved Gålåvatnet til noe av det beste norsk teater kan framvise.

I år har vi valgt å bo på flotte Fefor Høifjellshotell, en institusjon i norsk hotellhistorie! Hotellet har huset kongelige og polarhelter, og et stort antall gjester fra inn - og utland siden det ble reist i 1891. Gjesterommene er fordelt i bygningene «Dronningen» fra 1902 - «Sorenskriveren» fra 1968 - og «Herredsstyret» fra 1981. I alle gjesterom er det forsøkt å beholde identiteten fra de forskjellige tidsepokene de er anlagt. Dette hotellet er et besøksmål i seg selv! Reisen gjennom majestetiske landskap, oppholdet på et flott og særegent hotell, og møtet med selveste Peer Gynt – dette blir en minneverdig tur!

IKKE NØL - Bestill nå! På grunn av stor pågang etter billetter, må vi sette frist for bestilling av denne turen til 8. april 2022!

Turavgang er garantert.

For mer informasjon om turen - trykk på PDF-knappen nedenfor:

Status:
Fullt