Strikkemarknaden i Bergen

I samarbeid med Garnbutikken Fortuna på Løkken arrangerer vi tur til Bergen i forbindelse med Strikkemarknaden i Bergen den 09. – 10. september.

«Vakre Bergen byr på et utrolig spennende garnmarked, møteplass for strikkere, garninteresserte og strikkefest - selvfølgelig vil vi ta turen dit! Ekstra stas å reise sammen fra Trøndelag!» Fortuna - Ellen H. Bergsrønning

Billett til Strikkemarknaden og eventuelt Strikkefesten må den enkelte kjøpe selv. Se @strikkernesmarkedbergen på Instagram for mer informasjon, eller ta kontakt med Ellen for hjelp til bestilling.

Turen er også åpen for alle som rett og slett bare ønsker noen fine dager i byen mellom De Syv Fjell, Bergen.

Dette skriver arrangørene om Strikkemarknaden i Bergen: «Vi har i samarbeid med Bergen Kjøtt, Bergen Strikkefestival, Tekstilindustrimuseet m.fl., gleden av å invitere til strikkemarked og strikkefest i hjertet av Bergen. Bergen Kjøtt tilbyr et urbant miljø med store flater og åpne rom. Slår vi dette sammen med mange glade strikkere, får vi en uforglemmelig helg. Strikkemarknaden i Bergen er etablert i 2022, og arrangeres tre ganger årlig med vårmarknad i mars, høstmarkad i september og julemarknad i november med 20 kr i inngang per voksen, barn under 10 år er gratis. Målet er å fremme lokale og nasjonale aktører i fagmiljøet, og å skape samhold og bidra til et større mangfold i strikkemiljøet i Norge. Det er kun en markedsplass, og en eksklusiv strikkefest lørdagskveld for påmeldte deltakere.» Billett til Strikkemarknaden og eventuelt Strikkefesten må den enkelte kjøpe selv. Se @strikkernesmarkedbergen på Instagram for mer informasjon.

For mer informasjon; trykk på PDF-knappen nedenfor:

 

Status:
Fullt