Turtreff 2023 - Fru Haugans Hotel

TURTREFF PÅ FRU HAUGANS HOTEL I MOSJØEN DEN 24. - 26. FEBRUAR

Sesongen 2022 går mot slutten, og vi har gleden av å invitere til et tradisjonelt Turtreff i februar. Denne gangen har vi valgt ærverdige Fru Haugans Hotel i Mosjøen som vertskapshotell. Fortellingen om Fru Haugans Hotel startet for over 200 år siden. De siste 150 årene har hotellet vært drevet av samme familie, og kan i dag skilte med å være Nord-Norges eldste hotell. Hotellet er kjent for sin lune atmosfære med detaljer og særpreg som tar deg med til en historisk tid. Her skapes det gode minner – sommer som vinter. Her får vi en varm velkomst, god service og kvalitet i alle ledd. Hotellet har gode felles arealer med koselige stuer – som passer perfekt til vårt Turtreff 2023. På Fru Haugans Hotel er vi alltid i gode hender. De har tatt vare på reisende siden 1794.

Turtreff handler først og fremst om venner og minner – det er med på å gi livet mening! Derfor setter vi vår ære i å arrangere turtreff. Her møter vi turkamerater og utveksler minner og historier fra turene vi har vært på, samt får høre og tenke litt på nye spennende turer og reiseopplevelser i tiden som kommer.

For mer informasjon - trykk på "PDF-knappen" nedenfor:

Pris fra:
4 670,-
Dager:3
Busstransport til Mosjøen t/r i flg. program, 2 overnattinger på Fru Haugans Hotel i Mosjøen, 2 frokoster, 1 lunsj, 2 middager, turpresentasjon og underholdning.
Bestill reise

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra pris
24/2Turtreff 2023 på Fru Haugans Hotel, Mosjøen64 670,-Bestill