Våren på Island

En innholdsrik tur til Sagaøya med det lille ekstra!

Der Amerika og Europa møtes og naturen utfolder seg på sitt mest fantastiske, der du kan oppleve isbreer, eruptive og dampende geysirer, termiske bad, svovellandskap, brusende fossefall, ulmende vulkaner, månelignende lavalandskap, hyggelige landsbyer og verdens minste hovedstad: Reykjavik! Vi har flytider som gjør at du får fantastisk mye ut av oppholdet. Vi starter med et bad i den verdenskjente Blå Lagune, mineralrikt og helsebringende! På ettermiddagen tar en guide oss med og vi blir kjent i den islandske hovedstaden. Vi bor sentralt og godt midt i Reykjavik.

Vi skal selvfølgelig på utflukt til «Den Gylne Sirkel» og oppleve nasjonalparken Þingvellir, fossefallet Gullfoss, og det det geotermiske området ved Geysir. På denne turen inkluderer vi også et besøk på Fridheimar, der thermaldrevne veksthus sikrer islendingene tomater og andre varmekjære planter. Lunsj spiser vi på en ekte islandsk hestefarm! Vi har tid til en hel dag på egenhånd i Reykjavik. Siste dag vinner vi en 6 timers utflukt vestover og besøker Grindavik, og de varme kildene på Gunnuhver.  Lengst i sørvest ligger Reykjanes Fyr, høyt og trygt på Bæjarfjell og byr på en fantastisk utsikt.  Deretter går turen til flyplassen og SAS sin retur til Norge.

Bli med oss og opplev våren på Sagaøya, og unngå de store turiststrømmene – og kanskje får vi noen flotte «Nordlys-opplevelser» også?

For full turbeskrivelse - trykk på "PDF-knappen" nedenfor:

Status:
Fullt