OM ORKLAREISER AS

Orklareiser er Sør-Trøndelags ledende turoperatør og har sin base på Orkanger. Selskapet ble stiftet i 2005, og staben kan øse av en stor erfaringsbank. Vi har arbeidet i mange år med å lage og gjennomføre turer for et bredt publikum. Sammen har vi et ønske om å gi deg som kunde de beste turopplevelsene. Vi kjenner våre kunder, og vi kjenner de beste leverandørene. Våre Nyhetsbrev med reiser i Norge, Norden og Europa er stadig mer populære. I tillegg lager vi leserturer for aviser og medlemsturer for en rekke banker og COOP-organisasjoner. ”Spesialsydde” turer for lag og foreninger er også en del av kundespekteret. Vi arrangerer studiereiser for elever i videregående skoler, høyskoler og universitet. Reiser for firmagrupper har vi god og lang erfaring med. Orklareiser disponerer egne topp moderne turistbusser, men arrangerer like godt turer med rutefly eller charterfly. Om reisemålet er i inn- eller utland, vi vet ikke bare hvordan du kommer deg til reisemålet, vi vet også hva du kan se og oppleve der! Skal du ha møter eller andre arrangement, kan vi ta oss av det også. Med et dyktig korps med reiseledere og sjåfører ønsker vi å ha full kontroll på produktet fra idé til gjennomføring.

Den faste staben i Orklareiser er:

 

Hugo Storsand er daglig leder. Han har bakgrunn som turbuss-sjåfør og har arbeidet innen produksjon og salg av katalog - og gruppeturer i en årrekke. Hugo jobber særlig med firmamarkedet og leserturer.

 

  Tore Kvam jobber med produksjon av vårt eget turprogram, og har samtidig ansvar for tilbud til lag og foreninger. Du vil også møte ham som reiseleder på enkelte av våre turer.
 

 

 
 
 
Torild Bekkedal startet i Orklareiser i mars 2016. Hun har lang erfaring i bransjen, og har tidligere jobbet i bl.a. HOB Reiser og Peer Gynt Tours. Torild jobber med salg og gjennomføring av turer.

 

Morten Sivertsen er turbussjåfør med base i Trondheim. Morten er serviceinnstilt og en hyggelig sjåfør. Morten har også erfaring og egenskaper som gjør at han kan bekle ulike stillinger innenfor administrasjonen ved behov. På enkelte turer kan du også treffe han som reiseleder.

 

Morten Singsaas er både reiseleder og turbussjåfør på deltid.

Vi har også en god og dyktig reiselederstab: Eli Fleischer, Per Oskar Anderssen, Arne Fagerholt (opera - og ballett turer), Jon Lyngstad, Kristin Elvsveen Witry, Johanne S. Kaarstad, Åge Storsand, og Hanne Nyhus.