OM ORKLAREISER AS

Orklareiser er en turoperatør og har sin base på Orkanger. Selskapet ble stiftet i 2005, og staben kan øse av en stor erfaringsbank. Vi har arbeidet i mange år med å lage og gjennomføre turer for et bredt publikum. Sammen har vi et ønske om å gi deg som kunde de beste turopplevelsene. Vi kjenner våre kunder, og vi kjenner de beste leverandørene. Vi arrangerer egne påmeldingsturer i Norge, Norden og Europa. I tillegg lager vi leserturer for lokale aviser. ”Spesialsydde” turer for lag og foreninger er også en del av kundespekteret. Vi arrangerer studiereiser for elever i videregående skoler, høyskoler og universitet. Reiser for firmagrupper har vi god og lang erfaring med. Orklareiser arrangerer turer med topp moderne turistbusser, rutefly eller charterfly, tog og/eller båt. Om reisemålet er i inn- eller utland, vi vet ikke bare hvordan du kommer deg til reisemålet, vi vet også hva du kan se og oppleve der! Skal du ha møter eller andre arrangement, kan vi ta oss av det også. Med et dyktig korps med reiseledere og sjåfører ønsker vi å ha full kontroll på produktet fra idé til gjennomføring.

Den faste staben i Orklareiser er:

 

Hugo Storsand er daglig leder. Han har bakgrunn som turbuss-sjåfør og har arbeidet innen produksjon og salg av katalog, gruppe - og firmaturer i en årrekke. Hugo jobber særlig med firmamarkedet og leserturer.

 

  Tore Kvam har jobbet med salg - og produksjon, men er nå en av våre faste reiseledere på turer i inn - og utland.
 

 

 
 
 
Torild Bekkedal startet i Orklareiser i mars 2016. Hun har lang erfaring i bransjen, og har tidligere jobbet i bl.a. HOB Reiser og Peer Gynt Tours. Torild jobber med salg og gjennomføring av turer.
 

Morten Sivertsen er turbussjåfør med base i Trondheim. Morten er serviceinnstilt og en hyggelig sjåfør. På enkelte turer kan du også treffe han som reiseleder.

Morten Singsaas er både reiseleder og turbussjåfør på deltid.

Vi har også en god og dyktig reiselederstab: Eli Fleischer, Per Oskar Anderssen, Arne Fagerholt (opera - og ballett turer), Jon Lyngstad, Kristin Elvsveen Witry, Johanne S. Kaarstad, Åge Storsand, og Hanne Nyhus.