Lofoten & Helgeland

Øyer og holmer, hvite strender, fjell og tinder, lune viker, holmer, fjorder, åpent storhav, store uberørte landområder og bratte fjellvegger som strekker seg rett opp fra havet!

Lofoten har vi så å si hatt på programmet i alle år. Helgelandskysten har av og til stått på programmet, og har vært etterspurt de siste årene. I 2024 slår vi sammen begge til en fantastisk tur som vi garantert kan si at blir en fantastisk opplevelse! Tidspunktet er valgt med omhu basert på været nordafor de siste 5 – 6 årene, og vi tror værgudene er med oss i år, også! Vi starter med Lofoten, som ikke trenger mer inngående presentasjon, for der blir vi imponert alle sammen – selv om vi har vært der før! Fra Svolvær tar vi ferja til Skutvik og kjører via Tranøy Fyr til Bodø. Herfra velger vi Kystriksveien og Helgelands-kysten med overnattinger i Sandnessjøen og Brønnøysund – samt et innlagte besøk på Vega.

Dette blir 8 uforglemmelige dager på tur i vakkert landskap og trivelig selskap!

For mer informasjon - trykk på "PDF-knappen" nedenfor:

Pris fra:
19 950,-
Dager:8
Bussreise med reiseleder i flg. turbeskrivelse, 1 overnatting Scandic Meyergården Hotel i Mo i Rana, 3 overnattinger Thon Hotel Svolvær, 1 overnatting Quality Hotel Ramsalt i Bodø, 1 overnatting på Scandic Syv Søstre i Sandnessjøen, 1 overnatting på Thon Hotel Brønnøysund, 7 frokoster, 3 lunsjer, 8 middager, Trollfjord-cruise, besøk på Tranøy Fyr, guide på Vega, inngang til Vega Verdensarvsenter, alle utflukter i flg. program, og alle ferjekostnader.
Bestill reise

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra pris
10/8Lofoten & Helgeland - 2024Mer enn 819 950,-Bestill